Klub odbornika DPS Glavnog grada: Umjesto da podnese ostavku, Šaranović pokušava da odgovornost prebaci na odbornike DPS

Umjesto da istupi pred građane Podgorice i da kao svaki savjestan i moralno odgovaran čovjek podnese ostavku zbog nesposobnosti i neaužurnosti v.d. izvršnog direktora Vodovod i kanalizacija d.o.o. Vujovića koji je njegov partijski kadar, a koji je svojim nečinjenjem doveo u opasnost i ugrozio zdravlje hiljada Podgoričana, zamjenik gradonačelnice Šaranović krajnje neuspješno pokušava da odgovornost prebaci na odbornike Demokratske partije socijalista i da zamjenom teza zagluši javnost koja je s pravom uzbunjena zbog jednog ovakvog propusta.

Propust koji je i priznao direktor Vujović je nezabilježen u funkcionisanju gradskog preduzeća i uprave Glavnog grada i zbog toga će građani tražiti Vašu odgovornost gospodine Šaranoviću.

Bolje bi bilo da, umjesto što prijetite iz prazne puške, što je više i nakon gotovo pola godine preturanja po ormarima preduzeća i svakom laiku jasno, se posvetite radu, redu i disciplini u gradskim preduzećima, da ne bismo došli u situaciju koju danas gledamo u državnim preduzećima poput CEDIS-a ili EPCG kojima upravljaju takođe Vaši kadrovi, a koji su u ukupnoj crnogorskoj javnosti prepoznati kao primjer partijskog zapošljavanja, nepotizma i neodgovornog upravljanja.

Klub odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član