Klub odbornika DPS Glavnog grada: Opoziciju više ne zanima gradski prevoz

Na posljednjoj sjednici Skupštine Glavnog grada svjedočili smo jednoj, u najmanju ruku bizarnoj političkoj situaciji.

Naime, predstavnici građana Podgorice u Skupštini, u liku i djelu odbornika opozicije nijesu se udostojili ni da glasaju za Informaciju o kreditnom zaduženju za nabavku novih autobusa i modernizaciju gradskog saobraćaja koja se našla na dnevnom redu Skupštine.

Na koji način se aktuelna Vlada i ministar Spajić iživljavaju nad građanima Podgorice i odnose prema jednom od gorućih problema u Glavnog gradu, imamo prilike da vidimo prethodnih 4 mjeseca. Ali ono što zaista zaprepašćuje jeste da odbornici opozicije u gradskom parlamentu nijesu ni u jednom dijelu svojih diskusija bili spremni da osude ovakvu vrstu otvorene opstrukcije od strane Vlade, a na kraju ni da glasaju za Informaciju za koju je glasala odbornička većina.

Čak ni ovakav čin sa njihove strane ne bi toliko iznenadio, jer zaista svakodnevno svjedočimo kontinuiranim katastrofalnim potezima sa njihove strane, da upravo problem gradskog saobraćaja i stanja autobusa nije bio jedan od ključnih segmenata njihovog gubitničkog izbornog programa na posljednjiim izborima.

Sigurni smo da ovakav odnos i postupanje Vlade i odborničke manjine u lokalnom parlamentu prema gorućim problemima građana Podgorice će na najbolji način vrednovati sami građani na prvoj narednoj izbornoj provjeri.

Klub odbornika DPS Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član