Klub odbornika DPS Danilovgrad: Vlast u Danilovgradu je u krizi, vladajuća većina samo potvrđuje da se raspada

Sve što se u posljednje vrijeme događa u Opštini Danilovgrad, samo svjedoči koliko je lokalna vlast navodno stabilna i jedinstvena. Da postoji zera odgovornosti, odbornici vladajuće većine bi podnijeli ostavke, jer je očigledno da lokalni parlament ne funkcioniše.

Sjednica koja je trebalo da se održi juče, 25.06.2024. godine, na kojoj smo obezbijedili prisustvo svih naših odbornika uprkos njihovim obavezama, nije mogla biti održana zbog nedostatka kvoruma od strane vladajuće većine. Da je saziv lokalnog parlamenta pred raspadom svjedoči i to što se odluke donose relativno malom podrškom. Veliki infrastrukturni projekti se uopšte ne realizuju, tako da saopštenja lokalne uprave koja su iz politikantskih razloga pisana za one van Danilovgrada, zamajavaju građanke i građane Danilovgrada. Vlast treba prije svega da objasni Danilovgrađanima šta su im obećali, šta od obećanog počeli, a šta od početog završili.

Poručujemo lokalnom PES-u, da pogleda u svoje redove kao i u rezultate izbora u Budvi i Andrijevici, i biće im jasno, ko se raspada a ko jača. Uostalom, najbolje će to pokazati prijevremeni izbori u Danilovgradu, koji će staviti tačku na javašluk, nerad i neodgovornost koju je pokazala odlazeća vlast u našoj opštini.

Klub odbornika DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član