Klub odbornika DPS Budva: Nakon današnje lakrdije, koalicija DF-Demokrate da podnese ostavke i vrati mandate građanima Budve

Današnjim sastankom DF i Demokrata, koji je bio otvoren za predstavnike medija, budvanska javnost je još jednom svjedočila svojevrsnoj lakrdiji u režiji ova dva politička  subjekta koji naš grad drže kao taoce svojih partijskih interesa i ličnih pretenzija u borbi za sopstvene privilegije.

Koalicioni partneri, koji vladaju Budvom nanoseći joj nesagledivu štetu, punu godinu i po onemogućavaju donošenje ključnih odluka za nesmetano funkcionisanje grada. Ni nakon brojnih apela opozicije, ali i preporuka iz Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija lokalnoj vlasti u Budvi da sazove sjednice lokalnog parlamenta, više od pola godine grad je u potpunoj blokadi, nema sjednice Skupštine, a neizvjesna je i priprema za predstojeću turističku sezonu.

Jasno nam je da je koalicija DF-Demokrate opstala isključivo zbog jeftinih politikantskih interesa izraženih kroz direktorske privilegije i partijsko popunjavanje radnih mjesta, te da naš grad i sugrađani trpe najveću štetu takve pogubne politike.

Zbog toga pozivamo vladajuću većinu, da pred fajront pokažu barem trunku odgovornosti, podnesu ostavke i vrate mandate građanima Budve.

Klub odbornika DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član