Klub odbornika DPS Bar: Nervoza u redovima opozicije u Baru zbog izvjesnog poraza koji će doživjeti 2. aprila

Opozicija u barskom parlamentu, nastavlja da, na nedemokratski i necivilizovan način opstruira rad lokalnog parlamenta.

O temama današnjeg zasijedanja, značajnim za rad i funkcionisanje lokalne samouprave, koja su od opšteg interesa, nije bilo moguće voditi raspravu zahvaljujući nedemokratskom ponašanju barske opozicije.

Nervozu kolega iz opozicije razumijemo, s obzirom na istraživanja javnog mnjenja koja govore da će u drugom krugu predsjedničkih izbora kandidat kojeg oni podržavaju doživjeti ubjedljiv poraz.

Jedan od konstituenta trenutnog saziva parlamenta, nekad kao dio vladajuće većine, a danas opozicija, dali su svoj glas prilikom usvajanja Sporazuma o Maljeviku. Očigledno zaslijepljeni mišlju o vlasti kroz podršku kandidatu Milatoviću, a zaboraveći na blisku istoriju, čine dio performansa okupljeni oko skupštinske govornice.

Uvažene kolege iz opozicionih klupa, građani ovoga grada su navikli na političke i populističke performanse na svakom zasijedanju lokalnog parlamenta.

Razumljivo je da želite da na svaki način skrenete pažnju na sebe, i pokušate se spasiti još jednog izbornog poraza, ali u najmanju ruku to nije korektno raditi na štetu građana Bara.

Kako danas, tako u proteklim mjesecima i godinama, građani Bara i Crne Gore imali su prilike da upoznaju vaše pravo lice, zbog čega iz dana u dan imaju sve manje povjerenja u stvari koje radite i za koje se zalažete.

Uprkos vašim pokušajima opstukcija i političkim performansima, čime ste se još jednom pokazali kao neodgovorna opozicija, lokalna vlast u Baru nastavlja da djeluje u korist građana, rješavajući probleme od opšteg interesa.

Klub odbornika DPS-a se zajedno sa koalicionim partnerima prema ovakvom vašem odnosu i ovoga puta odnio odgovorno i dosljedno, poštujući etičke standarde i demokratske principe.

Klub odbornika DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član