Klub odbornika DPS-a Danilovgrad: Podrška Nacionalnom koordinacionom tijelu

Uvažavajući napore Vlade Crne Gore, Nacionalnog koordinacionog tijela i svih državnih institucija u borbi protiv širenja zaraze korona virusom i u borbi za zaštitu zdravlja svih građana Crne Gore, Klub odbornika Demokratske partije socijalista Danilovgrada doniraće iznos od 2.500€  Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti i borbu protiv korona virusa.

Opština Danilovgrad će za istu namjenu izdvojiti 10.000€ dok će lokalni funkcioneri izdvojiti dio svojih martovskih zarada u ukupnom iznosu od  7.700€.

I na ovaj način Opština Danilovgrad, zaposleni u opštini i lokalnim ustanovama kao i  Klub Odbornika DPS Danilovgrad, žele da daju zajednički i dodatni doprinos naporima svih državnih  institucija koje već duže vrijeme danonoćno bdiju i brinu o zdravlju svojih građana.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad poziva i druge subjekte, institucije i privrednike iz naše Opštine, koji su u mogućnosti, da pokažu svoju solidarnost i odgovoran odnos prema građanima Crne Gore i trenutnoj  situaciji.

Poštujmo preporuke nadležnih institucija, na taj način sačuvajmo sebe, svoju porodicu i državu.  Izađimo iz ovoga kao pobjednici.

Klub odbornika DPS-a Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član