Kljajić: U cilju smanjenja broja nezaposlenih i zaustavljanja daljeg iseljavanja unaprijedićemo poslovni ambijent u Beranama

Nositeljka liste “Da, za Berane i Crnu Goru” i poslanica DPS-a dr Lidija Kljajić u svom govoru o Izbornom programu, istakla je da će koalicija koju predvodi unaprijediti poslovni ambijent, a sve u cilju smanjenja broja nezaposlenih i zaustavljanja daljeg iseljavanja.

“Oživjećemo seoske zdravstvene ambulante, u oblasti poljoprivrede osnovaćemo logistički centar za otkup proizvoda, obezbijedićemo subvencije i kreditne aranžmane, formiraćemo poseban fond za podršku mladim bračnim parovima za život na selu, valorizovaćemo u turističke svrhe Županovu pećinu u Lubnicama i pećinu Đato u Pitnjiku”, poručila je ona.

Ona je kazala da će lista na čijem je čelu, ukoliko dobije povjerenje građana Berana da vrši vlasti u narednom mandatu, truditi da uredi komunalnu i saobraćajnu infrastruktura u gradskom i ruralnom području, te rekonstruisati zelenu i mliječnu pijacu, ali i sagraditi moderan tržni centar.

“Dovešćemo strane investitore da svojim ulaganjem u naš grad, otvore nekoliko stotina radnih mjesta. Dovešćemo pamet Ivangrada, gdje god se ona nalazila, da investira u svoj grad”, saopštila je dr Kljajić u svom predizbornom obećanju.

Dr Lidija Kljajić, nositeljka liste “Da, za Berane i Crnu Goru” i poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član