Kljajić: Čelnike lokalne vlasti u Beranama zanimaju samo lični interesi

Činjenicom da su svoju Odluku o jednokratnoj novčanoj nadoknadi za novorođeno dijete povukli sa Dnevnog reda, te glasali protiv našeg dobro koncipiranog prijedloga ovakve odluke, odbornici vlasti (DF-SNP-Demokrate) su jasno pokazali i potvrdili da ih zanimaju samo lični interesi.

Upravo na to dominantno obilježje beranske lokalne vlasti – da brinu isključivo o ličnim interesima – smo više puta upozoravali naše sugrađane.  Uz okolnost da se suočavamo sa alarmantnom situacijom negativnog prirodnog priraštaja posljednjih mjeseci i sve češćeg iseljavanja iz Berana mladih bračnih parova, očigledno je da je opšti interes građana, ovoj lokalnoj vlasti,  bio i ostao u drugom planu.  Međutim, i njima se polako nazire kraj. Jučerašnje  vraćanje mandata građanima od strane jednog odbornika vlasti (DNP) označilo je i suštinski da ova nezdrava koalicija više ne postoji.

Demokratska partija socijalista će i dalje predlagati odluke i rješenja koja su od opšteg interesa i na korist svih naših sugrađana. Brzo će i izbori, pa će se politički i partijski ambijent u Beranama promijeniti, eliminisanjem ove neodgovorne i ličnointeresne grupacije i saniranjem štete koju su nanijeli našoj opštini.

Dr Lidija Kljajić, predsjednica Opštinskog odbora DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član