Klikovac: Neozbiljni Milatović, kad je upropastio ekonomiju sad bi da se bavi i politikom

Umjesto da građanima pojasni populistički i neostvariv plan “Evropa sad”, i iznese bar jednu smislenu i opravdanu analizu ovog ekonomsko – političkog pamfleta, odlazeći ministar Milatović se bavi rejtingom naše partije?!

To je potvrda neozbiljnosti ministra, koji se u predvečerju skupštinske diskusije o budžetu, i svih problema koji prate ovaj čin, interesuje za podršku i reforme političkih partija?! Toliko o vajnom ekspertu, koji se “češlja” dok mu “selo gori”.

Svima je jasno da je ovom vladinom činovniku kao i većini takozvanih eksperata stalo samo do pripreme za prijevremene parlamentarne izbore, i njihovo pozicioniranje na političkoj sceni Crne Gore.  Podrazumijeva se da rješavanja užasne ekonomske situacije do koje je dovela Vlada, uopšte i nije njegov prioritet. Za godinu dana gotovo 12 hiljada građana Crne Gore ostalo je bez posla. Gase se najveća preduzeća, nekada uspješne firme postaju gubitaši a renomirani strani investitori napuštaju državu.

Poznato nam je, nažalost, kako se Milatović ‘’uspješno’’ pokazao ekonomskim ekspertom za ovih nešto više od godinu dana. Jednako mu dobro ide i politička analiza. Mi bismo voljeli da znamo na osnovu kojih i kakvih analiza je odlazeći ministar Milatović prosudio da smo partija koja doživljava veliki pad. Ali ako je do tog zaključka došao na isti način kako je i sačinio plan “Evropa sad”, neutemeljeno i bez zdrave logike, onda i nijesmo zainteresovani za njegovu “ekspertizu” političkih prilika u Crnoj Gori.

Andrija Klikovac, član Glavnog odbora DPS i potpredsjednik Savjeta mladih Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član