Klikovac: Dinamičan razvoj Podgorice omogućiće građanima kvalitetniji život

Uprava Glavnog grada Podgorica nastavlja da sprovodi politike koje imaju za cilj dinamičan razvoj našeg grada koji će omogućiti kvalitetniji život građanima Podgorice.

Shodno tome, nastavlja se realizacija kapitalnih projekata u gotovo svim djelovima grada. Prethodnih dana svjedočili smo završetku rekonstrukcije Ulice Meše Selimovića u Bloku V, intezivnim radovima na ulicama u City kvartu, a takođe, već danas, možemo najaviti nastavak rekonstrukcija ulica u Staroj Varoši – Ulica Sava Lubarde i dio Ulice Spasa Nikolića kao i nastavak rekonstrukcije puta Golubovci – Mataguži. Izvjesno je da će uskoro započeti realizacija izgradnje kapele u Golubovcima i time će biti riješen višedecenijski problem mještana gradske opštine Golubovci.

Bitno je napomenuti da će navedeni projekti u Staroj Varoši doprinijeti turističkoj valorizaciji starog gradskog jezgra i pružiti priliku stanovnicama ovog dijela grada da realizuju preduzetničke ideje po uzoru na prakse iz razvijenih gradova Evrope.

Sve ovo ukazuje da Demokratska partija socijalista aktivno i u skladu sa potrebama građana svih područja Glavnog grada, realizuje izborni program i ispunjava obećanja data građanima  kako bismo svi zajedno živjeli u prosperitetnom i razvijenom gradu.

Andrija Klikovac, odbornik u Skupštini Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član