Klikovac: Demokratama nije stalo do pošumljavanja Gorice, nego do prikupljanja jeftinih političkih poena

U stilu loših đaka, ne čitate dalje od naslova. Jer da to činite, pročitali biste da će termin pošumljavanja Gorice odrediti struka, a da je rečeno da bi bilo lijepo ako vremenske prilike dozvole da to bude povodom obilježavanja datuma 30. godišnjice od proglašenja Crne Gore ekološkom državom.

Osim toga, da ste bili na brdu Gorica, vidjeli biste da vode nije nedostajalo u bilo kom trenutku. Ali svakako, nadamo se od vas, kao partije koja je dio vlasti na državnom nivou, a koja je Direktoratu za vanredne situacije, tabelarno opredijelila čovjeka koji je fakultetsku diplomu stekao u petoj deceniji, a radno iskustvo sticao u poslovima koji nemaju veze sa vanrednim situacijama, da nam odgovorite zašto nijesmo imali kontinuirani doprinos aviona Direktorata za vanredne situacije. Druga stvar kada smo kod vazduhoplova, ljubazno nam provjerite i zašto se drugog dana nijesu pojavili helikopteri Vojske Crne Gore.

Još jedno u nizu neosnovanih reagovanja iz redova Demokrata samo je najnoviji ishitreni pokušaj populističkog prikupljanja jeftinih političkih poena koji se kao po običaju završi fijaskom.

Andrija Klikovac, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član