Kadrovski potencijal liste “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu” garancija daljeg razvoja naše opštine

U sklopu predizbornih aktivnosti u susret lokalnim izborima upriličen je događaj na Plavničkoj rijeci gdje je organizovano druženje kandidata za odbornike izborne liste “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu” sa građanima naše opštine.

Tom prilikom nosilac liste Ratko Stijepović kazao je da mu je velika čast i privilegija što predvodi listu koja je, kako je istakao, skup mladosti i iskustva, nove energije i znanja.

“Građani Zete daju snažnu podršku projektu uspostavljanja i jačanja Opštine Zeta sa prirodnim, ekonomskim i drugim potencijalima i DPS-u kao stožeru realizacije višegodišnjeg sna i konačnom ostvarenju davnašnjih obećanja”, rekao je Stijepović.

U nastavku svog obraćanja konstatovao je da naši kadrovski potencijali, odgovornost i vizija razvoja su najbolja garancija da će ova ideja zaživjeti u interesu svih građana ponosne Zete.

“Glas podrške za našu koaliciju je interes svih porodica i vrijednih domaćina ali i nova razvojna šansa naspram stagnacije i nazadovanja”, zaključio je Ratko Stijepović.

Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član