Jokić: Pustite se uzaludnih šetnji, zaradite svoju platu

Pauzu između šetnji trgovima crnogorskih gradova, očigledno prilično dokoni menadžer Opštine, Đaković, imitirajući svog šefa Aleksu, iskoristio je da plagira i autoplagira svoja ranija saopštenja.

Gospodine Đakoviću, očigledno da u nedostatku razultata sopstvenog rada kao menadžera Opštine, ispraznom pričom i beskonačnim ponavljanjem dosadne demagogije, pokušavate da od građana sakrijete svoju nesposobnost i nezakonito funkcionisanje beranske izvršne vlasti. Ni na jedno od više puta postavljenjih pitanja nijeste dali odgovor: Koliko ste za proteklih godinu dana uklonili divljih deponija sa obala Lima? Koliko je takvih deponija nastalo tokom vaše vladavine? Koje ste to objekte komunalne i saobraćajne infrastrukture izgradili? Koliko ste ih uništili od kada vršite vlast? Zašto prisiljavate vaše odbornike da dižu ruke za nezakonite odluke? Poput one sa poslednje sjednice Skupštine Opštine kada ste najgrublje kršeći zakon imenovali Opštinsku izbornu komisiju?!

Pošto vi gospodo iz podmlatka SNP-a, poput vaših starijih kolega, patite od kolektivne amnezije, podsjetićemo vas da je od poslednjih 20 godina Beranama12 godina upravljala vlast koju ste vi podržavali. Treba li da vas podsjetimo koliko ste vi miliona duga ostavili i koliko ste miliona u poslednjih pet godina zadužili građane Berana?

Gospodine Đakoviću,dok šetate ulicama i trgovima crnogorskih gradova, obratite pažnju na to kako su uređeni, pa provjerenim metodama plagiranja vašeg šefa, na isti način uredite i razrovane beranske ulice, posječene drvorede i uništene parkove.

Kapetane potopljene“ Luke” na privremenom radu u Beranama, podsjećamo vas da ste već godinu dana na poziciji menadžera Opštine, bez ijednog pozitivno ostvarenog rezultata. Izađite iz svog svijeta fantazije i satire, počnite da rješavate probleme građana kojih je sve više, pustite se uzaludnih šetnji po crnogorskim trgovima i počnite konačno da zarađujete svoju četvorocifrenu platu.

Branislav Jokić, predsjednik Savjeta mladih DPS Berane                                                                                

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član