Janković: Neosnovana blaćenja razvojnih projekata našeg grada, od strane karijeriste Demokrata

Odbornik Demokrata Momčilo Leković nastavlja u svom maniru da zabavlja javnost Bara. Kada ne recituje narodne pjesme sa skupštinske govornice onda iznosi proizvoljne i neistinite informacije, što mnogo ne čudi jer očigledno od bojkota sjednica Skupštine opštine do sada nije stigao da pročita dokumenta i materijal koja dobija kao odbornik.

Na njegovu žalost, iako svim silama pokušava da se nametne kao nosilac liste Demokrata za lokalne izbore u Baru, ostaje nezapažen čak u svojoj partiji u kojoj služi samo kao megafon koji iznosi servirane neistine i manipulacije koje niko drugi ne želi da iznese. Tako je i u klubu odbornika ostao usamljen jer su se druge njegove kolege redom pozicionirale “po dubini” u strukturama nove vlasti, bez obzira na svu priču o ekspertima i borbi protiv partijskog zapošljavanja. Brzo su zaboravili i Bar i svoje principe da bi zauzeli udobne fotelje i dobili direktorske honorare u Podgorici. Jedino je, eto, Leković ostao usamljen i nije mu preostalo ništa drugo već da ponavlja izlizane fraze i traži dlaku u jajetu pokušavajući da blati ozbiljne razvojne projekte i ideje koje od Bara stvaraju još moderniji, ljepši i napredniji grad.

Očigledno je da iz takve svoje pozicije odbornik Leković zavidi lokalnoj upravi na svemu što radi i na odnosu koji ima prema građanima, za razliku od njegovih bivših kolega iz kluba. Pošto ne može otvoreno da se divi i pohvali rad lokalne uprave i predsjednika Raičevića, on pokušava da ostvari komunikaciju sa njima makar i kroz stalno pisanje ispraznih saopštenja i slikavanje konja i drugih divljih životinja po barskim livadama.

Kako se kaže u narodu, od ljubavi do mržnje jedan je korak, a onima najvišima dive se svi, pa i Vi odborniče Lekoviću što vam se i u očima vidi kada god govorite sa skupštinske govornice puni ushićenja. Ali, kada ne možete da ste sa najboljima, vi ih onda napadate i blatite.

Morate znati jednu stvar, da je svima već jasno da želite da budete nosilac liste Demokrata na sljedećim lokalnim izborima, ali nemojte se mučiti saopštenjima kako biste privukli paznju na sebe, uzalud vam svaka rabota. Da vas relaksiramo, nećete to biti.

U finalnom,  nijesmo mi krivi što vas Vaše kolege nijesu prepoznale kao budučeg lidera makar na lokalnom nivou.

Božidar Janković, odbornik DPS-a u Skupštini opštine Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član