Janković: Lokalna vlast nastavlja da odgovorno brine o potrebama građana Bara

Preduzeće Vodovod i kanalizacija je u prethodnom četvorogodišnjem periodu pokazalo da se odgovorno odnosi prema građanima rješavajući ključne probleme vodovodne mreže i kontinuirano ulažući sredstva u unaprjeđenje svojih usluga.

Posljednji u nizu projekata koji se odnosi na izradu vodovodne mreže u RAP KO Bartula jasan je pokazatelj da smo ispunili obećanja data građanima, čime je riješen višegodišnji problem vezan za vodosnabdijevanje ovog kraja grada.

Ovom prilikom važno je i podsjetiti na još neke značajne projekte koje smo završili u prethodnom periodu čime smo unaprijedili kvalitet života građana u našem gradu i pokazali kako jedno preduzeće treba da se vodi. To su: izgradnja vodovodne mreže u naselju Sveti Ivan kojom je obuhvaćeno preko 200 domaćinstava, izgradnja vodovodne mreže u mjestu Zaljevo, kojom je unaprijeđeno vodosnabdijevanje u MZ Stari Bar i Polje, unaprjeđenje sistema otpadnih voda u MZ Stari Bar, modernizacija pumpnih postrojenja na pumpnoj stanici Brca, izmještanje i zamjena vodovodnih cijevi u naselju Marovići, kao i kontinuirane i blagovremene popravke cjevovoda i kanalizacionih cijevi na cijeloj teritoriji opštine Bar kako bi sistem vodosnabdijevanja i kanalizacioni sistem nesmetano funkcionisali.

Kontinuirano odgovoran rad ne samo u ovoj oblasti nego i u svim ostalim segmentima funkcionisanja lokalne uprave jasno govori da Demokratska partija socijalista nema alternativu u Baru te da će građani na predstojećim izborima, siguran sam, potvrditi da žele da žive u modernom primorskom gradu koji pruža sve mogućnosti neophodne za kvalitetan život.

Božidar Janković, odbornik DPS-a u SO Bar i član Glavnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član