Ilić: Nikšić, primjer kako izgleda grad kad ga vodi koalicija oko DF-a

Teško je danas iz Nikšića poslati građanima Podgorice, ali i drugih opština, poruku uoči lokalnih izbora – jer znamo do čega su oni prošlogodišnji doveli u našem gradu. Ipak, upravo iz tog razloga, svjedočeći o sunovratu koji doživljava naš Nikšić, imam obavezu da im se obratim – ne kao partijski funkcioner, već kao građanin Crne Gore.

Plan koji je već promovisan – da alternativa Demokratskoj partiji socijalista i njenim partnerima mora biti koalicija sa Demokratskim frontom, najpogubnija je moguća ideja, koju mogu podržati samo oni kojima nimalo nije stalo do lokalne zajednice u kojoj žive. Ukoliko ne vjerujete – pogledajte Nikšić.

Za veoma kratko vrijeme, u našem je gradu zaustavljena svaka razvojna aktivnost, a jedini plan koji se nesmetano realizuje jeste zatiranje Crne Gore i građanskih vrijednosti na kojima je ona uspostavljena. Uz ćutnju i odobravanje koalicionih partnera, Nikšić je zahvaljujući vlasti koju vodi DF postao centar proruske propagande, sve sa logistikom sa strane.

Kao najveći uspjeh predstavljana je propagandistička milostinja iz Beograda, za koju niko ne zna ni da li je stigla, ni da li je utrošena, a nasilje i organizovanje ekstremnih grupa gotovo da je postala uobičajena pojava.

Lokalna vlast ne bavi se nijednim suštinskim problemom grada, a i kako bi kada smo dobili najnestručnije kadrove u istoriji ovdašnje lokalne uprave.

Nekad grad umjetnika i boema danas je postao sredina primitivizma i mraka.

Građani Crne Gore, a najprije Podgoričanke i Podgoričani, dobro razmislite da li želite da i sami živite u takvoj sredini.

I kod nas je sve počelo predizbornim uvjeravanjima kako URA “neće dat” da DF preuzme sve poluge vlasti i uništi grad. No, umirili su se čim su dobili nekoliko sitnih privilegija.

Zato, uoči nedjelje, budite svjesni da svaka postizborna kombinacija sa DF-om znači siguran put ka dnu za vašu lokalnu sredinu. A vi to ne smijete dozvoliti.

Dragoljub Čarli Ilić, odbornik Evropskog tima za Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član