Ilić: Nikola Marković projekte prethodne vlasti pokušava predstaviti kao svoje

Lokalna vlast u Nikšiću koju čine DF, Demokrate i URA nastavlja svoju započetu  praksu preuzimanja projekata prethodne lokalne uprave.

Kompletnu svoju predizbornu kampanju zasnivali su na priči o promašenim projektima prethodne lokalne administracije, a sada se hvale upravo tim projektima, jer ne znaju osmisliti svoje.

Kako se ko pojavi iz aktuelne lokalne uprave tako slavodobitno pokušava već započete projekte predstaviti kao svoje.

Sada je došao na red i novopečeni v.d. direktora Lokalnog javnog emitera koji najavljuje preseljenje RTNK u Dom revolucije, nakon adaptacije i opremanja prostora.

Podsjećamo, prethodni sastav Skupštine opštine donio je odluku o ustupanju na korišćenje prostora u Domu revolucije lokalnoj televiziji, urađen je kompletan projekat i sa tadašnjom Vladom Crne Gore započeti razgovori o planiranju sredstava u kapitalnom budžetu za 2020. godinu. Međutim, Vlada taj, kao niti jedan infrastrukturni projekat nije započela ove godine.

Sada se g-din Nikola Marković pojavljuje kao kreator i zaslužni za eventualnu realizaciju ovog projekta koji će po svemu sudeći, ako i bude realizovan služiti za promociju “srpskog sveta”, kako se to trenutno i čini pod uređivačkom palicom direktora Markovića.

Dragoljub Ilić, odbornik Evropskog tima za Nikšić u Skupštini opštine Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član