Gvozdenović: DPS je jedina partija koja Rožajama i Crnoj Gori može garantovati ekonomsku održivost i rast, nove investicije, bolji život i zapošljivost u zahtjevnim vremenima koja su pred cijelim svijetom

Politički direktor DPS-a, Branimir Gvozdenović, posjetio je Opštinu Rožaje u okviru predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore. Nakon produktivnih razgovora sa rukovodstvom partije, predsjednicima mjesnih odbora i komisija, Gvozdenović je građanima i građankama Rožaja poručio da je lista „Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“ jedina lista koja prepoznaje pojedince koji Crnoj Gori svojom stručnošću i odgovornim pristupom mogu garantovati mir i multietnički sklad, ekonomsku održivost i rast, bolji život i zapošljivost u zahtjevnim vremenima koja su pred cijelim svijetom.

Gvozdenović je podsjetio na to da je u toku realizacija nekoliko važnih projekata, koji će doprinijeti prosperitetu i daljem razvoju grada, ističući kapitalni projekat izgradnje Ski centra na Hajli, u čiju realizaciju će biti uloženo 14 miliona eura. Ukazao je na značaj očuvanja i održivog korišćenja postojećih prirodnih resursa u Rožajama, zarad daljeg razvoja i napretka grada i njegovih stanovnika: „Ulagaće se u poljoprivredu, šumarstvo, ribarstvo, nastavićemo da jačamo industrijske kapacitete, ali ćemo unaprijediti i turističku ponudu u ovom gradu, imajući u vidu prirodne ljepote kojima on obiluje“.

Politički direktor DPS-a naročito je istakao opredijeljenost Demokratske partije socijalista da unapređenjem postojećih kapaciteta u Opštini Rožaje stvori nove mogućnosti za zapošljavanje mladih u Rožajama, sa ciljem da ih podstakne da život nastave u svom rodnom gradu i doprinesu njegovom razvoju zadovoljni kvalitetom života. On je podsjetio da je za takve ambiciozne ciljeve potrebno vrijeme, stručnost i odlučnost, zbog čega je pozvao sve građane i građanke Rožaja da na predstojećim parlamentarnim izborima zaokruže broj osam i podrže listu DPS-a – listu najodgovornije partije na crnogorskoj političkoj sceni.

Gvozdenović je građanima i građankama Rožaja poželio dobro zdravlje i zahvalio se odgovornim pojedincima i zdravstvenim radnicima što su poštovanjem mjera NKT-a i svojom disciplinovanošću, odnosno znanjem, neumornim radom i hrabrošću uspjeli da se izbore sa pandemijom koronavirusa koja je pogodila ovo područje.

Sastancima je prisustvovao i predsjednik Opštinskog odbora i koordinator ispred Predsjedništva Nikola Rakočević.

Medija tim Demokratske partije socijalista Crne Gore   

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član