Gvozdenović: Carević izgubio mandat

Nakon što juče nije dobio podršku koalicionih partnera za Izvještaj o radu, Carević više nema mandat da upravlja Opštinom Budva.

Uzalud je “naknadna pamet” i “izvinjenje” odbornice PzP, koje najviše miriše na političku korupciju, zbog čega pozivamo nadležne da ispitaju cio slučaj.

O ponavljanju glasanja u Skupštini ne može biti govora, ali važnije od toga je politički epilog jučerašnjeg Carevićevog brodoloma u Skupštini opštine.

Trenutno su na potezu Demokrate i URA koji treba da odluče hoće li i dalje da drže stražu Careviću dok on naš grad pretvara u Guču, ili će se pridružiti građanskom, evropskom i mediteranskom konceptu razvoja Budve.

Budva je, nažalost, od 2016. do 2019. godine bila talac svađa između DF-a i Demokrata, da bi ovi politički akteri nastavili da grad u takvom statusu drže do danas, tj. do juče. Ovakvo stanje je neodrživo, pa je ključno pitanje na koje građani Budve treba da odgovore: da li su glasali za to da naš grad bude u permanentnoj blokadi, i da li je budvanska vlast ispunila njihova očekivanja?

U zoni političke odgovornosti Carevićevih koalicionih partnera je da li će nastaviti da pružaju podršku čovjeku koji je osvjedočeno netalentovan za politiku, i koji brutalno zloupotrebljava vlast sa ciljem da Budvu pretvori u pomorsku bazu “srpskog sveta”.

Vrijeme trajanja ove koalicije personifikovane Carevićem ostaće upamćeno kao vrijeme potpunog propadanja našeg grada.

Ivo Gvozdenović, šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini opštine Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član