Gutieres, predsjednik Odbora za spoljnu politiku Španije i potpredsjednik Savjeta Evrope, podržao Divanovića

Antonio Gutieres Limones, predsjednik Odbora za spoljnu politiku Senata Španije i potpredsjednik Savjeta Evrope, podržao je na predstojećim izborima Nikolu Divanovića, nosioca liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”.

„Ja sam član Socijalističke partije Španije. Bilo bi mi draže da sada šetam Budvom sa svojim prijateljem Nikolom Divanovićem, podržavajući ga u njegovoj kampanji za izbore 30.  avgusta. Mi volimo Budvu i zato želimo da pobijedi naš prijatelj Nikola, da bi zajedno radili da Budva bude dio mreže razvijenih turističkih gradova Evrope i da njeni građani žive bolje”, rekao je Gutieres.  

On je izrazio nadu da će uskoro i sam posjetiti Budvu i nastaviti sa sadašnjim gradonačelnikom i nosiocem koalicione liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”, Divanovićem da sarađuje.

„Nastavićemo da radimo zajedno, nadam se da se uskoro vidimo, da mogu da putujem i budem sa vama u Budvi. Nikola je moj dobar prijatelj i ima svu moju podršku, a nadam se uskoro i podršku svih građana. Hvala!“

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član