Filipović: Sekulović, da ne pokušava sebe da abolira od odgovornosti

Nakon što je Uprava policije ostala bez službenih automobila i goriva, sada ostaje i bez svog kadra. Usljed nedostatka novca i nemogućnosti da produže ugovore, skoro pedeset službenika kriminalističke policije, iz više crnogorskih opština, ostalo je bez posla u jednom danu.

Ovakav razvoj događaja i urušavanje najvažnijeg stuba bezbjednosti države posljedica je činjenice da ni šest mjeseci od formiranja vlasti Crna Gora nema budžet, a Vlada nije u mogućnosti da finansira osnovne potrebe države.

Svi građani Crne Gore, postali su taoci nesposobne i nefunkcionalne vlasti, međusobno posvađanih interesnih grupa koje jedna drugu ucjenjuju i blokiraju. Ministri koji pristaju da sjede u Vladi, koja nije u stanju da obezbijedi izglasavanje budžeta kao najvažnijeg finansijskog instrumenta bez koga država ne može da funkcioniše, uz premijera i sve partije vladajuće koalicije, snose najveću odgovornost.

Zato, kada ministar Sekulović pokušava da zamijeni teze i sebe abolira, on mora da zna da nije ništa manje odgovoran od poslanika DF-a koji blokiraju i ucjenjuju, a svi zajedno pokušavaju da sprovedu svoje interese preko grbače građana.

Slobodan Filipović, član Glavnog odbora DPS Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član