Filipović: Angažovanje Dobrosavljevića na račun građana najskuplje će koštati državne interese Crne Gore

Da vladajuća većina nedvosmisleno nastavlja da radi o glavi Crnoj Gori kroz, sad već ustaljenu praksu, uhljebljenja onih koji su se osvjedočili kao negatori naše suverene države, dokazuje i najnoviji primjer angažovanja Vladimira Dobrosavljevića u Aerodromima Crne Gore.

Čini se da je srpskog istoričara, osim što je i dugogodišnji savjetnik Andrije Mandića i Nove srpske demokratije, za posao preporučila i činjenica da je, gostujući u jednoj emisiji, istakao da je popis stanovništva u Crnoj Gori primarni nacionalni zadatak koji treba da bude osmišljen i sproveden iz Beograda?!

Sve ovo ukazuje na to da je na djelu pokušaj umrtvljenja Aerodroma Crne Gore i stavljanja njihovih resursa pod nadležnost Srbije.

Ubacanje Dobrosavljevića u sistem jedne od najvažnijih firmi u Crnoj Gori nije ništa drugo do trasiranje puta da imenovani zajedno sa svojim šovinističko-fašističko nastrojenim kumom Čedomirom Antićem radi na satiranju svega onoga što je značajno ovoj državi.

Zato neće nas iznenaditi da aktuelna vlast planira da nekim sličnim zapošljavanjem na račun građana Crne Gore nagradi i Aleksandra Rakovića za kontinuirano vrijeđanje Crnogoraca i otvoreno pozivanje na njihovo etničko čišćenje.

Ova Vlada Crne Gore uskoro će biti prošlost, a vinovnici tajnih angažovanja neka budu spremni da snose odgovornost za izdaju državnih interesa koja traje gotovo 12 mjeseci.

Slobodan Filipović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član