Fatić: Vlada u tehničkom mandatu kao turistička agencija

Očigledno je da se Vlada u tehničkom mandatu, u posljednjih par mjeseci, pretvorila u veoma uspješnu turističku agenciju! Navikli smo da na sjednicama Vlade nema kvoruma, da se redovne sjednice otkazuju i odlažu, a dok ministri i drugi državni funkcioneri šetaju bijelim svijetom, od Balija do Senegala, građani Crne Gore su ostavljeni na milost i nemilost ekonomskom kolapsu do kojeg su nas “svjetski putnici” doveli. 

Ministar Mladen Bojanić, i njegovi saradnici nedavno su boravili u Bakuu, Lisabonu i na Kopaoniku… Njegov primjer slijedili su i ministri Spajić, Milatović i Stijović (kada nijesu bili zauzeti predizbornom kampanjom u Beranama).

Tako su Spajić i Milatović, o trošku građana Crne Gore, svjedočili čarima Dubaija, dok je Stijovićev kabinet svoj odlazak do Senegala, ovjekovječio bajkovitim slikama tamnošnjih pješčanih plaža. Egzotične destinacije posjetila je i delegacija Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma. Saradnice ministra Mitrovića, koji blokira razvoj Podgorice, skoknule su do Balija, vjerovatno da provjere kako tamo stvari stoje sa nelegalnom gradnjom.

Naravno, glavni finansijeri svih ovih egzotičnih putovanja, sa kojih su ministri i njihovi saradnici, nadamo se, ponijeli najljepše uspomene, su građani Crne Gore!

Kako su vladini funkcioneri radili u 14 mjeseci trajanja mandata nakaradne Vlade, najbolje govore njeni rezultati, a kako se nemilice u vrijeme tehničkog mandata troži novac svih građana, vidimo na gore navedenim primjerima.

Crna Gora hitno treba da dobije odgovornu vlast, jer ova očigledno stida nema!

Bogdan Fatić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član