Fatić: Haos u redovima parlamentarne većine

Dezorjentisanost i beznađe nove parlamentarne većine, polako ulazi u fazu kulminacije.

Svakodnevni javni istupi raznih – biznismena, popova, političara –  koji su formalno ili neformalno učestvovali u izbornom inženjeringu naše političke konkurencije, dodatno pokazuju kako neprincipijelni savezi samo puke vlasti radi, na kraju dovedu do haosa i javne bruke.

Podrazumijeva se da sve to predstavlja i dodatno kaljanje ugleda aktuelnog mandatara, koji nepoštovanje od strane koalicionih partnera i manjak autoriteta, pokušava da kompenzuje, susretima sa opskurnim likovima iz Srbije poput Mlađena Đorđevića, poznatog uglavnom po dugom stažu neuspiješnog mešetarenja i rovarenja po Crnoj Gori.

Mandataru  manjak uvažavanja pokazuju i njegovi “apostoli”, koji su djetinjasto najprije prihvatili, a zatim vratili poklon u vidu namijenjenih resora. Znajući da Isusa nije izdao nijedan od njegovih 12 apostola, vidimo da i taj patern “apostolske Vlada“ već polako propada.

Upozoravali smo da je upravljanje Crnom Gorom najviši stepen državničke i društvene odgovornosti. Danas smo u prilici da vidimo kako to izgleda kada se ozbiljnog posla dohvati neozbiljna družina koja niti ima dovoljno znanja, niti kapaciteta da odgovori zadatku. Jedino nas raduje, da će i ovaj eksperiment trajati taman onoliko koliko i lažna sloga onih koji sada pred cijelom javnošću najbolje potvrđuju sve ono što o njima tvrdimo decenijama.

Bogdan Fatić, poslanik DPS u Skupštini Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član