Eraković: Čemu strijepnja, brate Abaze, ako si sve radio kako treba?

Propali premijer Dritan Abazović, kreirajući – u duhu nekih iz susjedstva – sam medijske ‘’afere’’, ovog puta ukazuje na to kako je možda prisluškivan.

Već smo prije neki dan jasno utvrdili da su Abazovićev problem sinteza paranoje i straha, što se često dešava u momentima kada autokrate spoznaju da gube vlast i kredibilitet. No, zanimljivo je, zapravo, da Abazović očito strijepi od nečega.

Čemu strijepnja, brate Abaze, ako si sve radio kako treba? Neće valjda biti da bi mogao postojati neki inkriminišući sadržaj?

Jasno je savim čega se Abazović pribojava. Priča sa krađom cigareta i skretanjem kamiona očito je mnogo veća i ozbiljnija nego što se s početka činilo.

Zato već danima gubi konce – fabrikuje ‘’afere’’ tamo gdje ih nema, otpušta rukovodioce bezbjednosnog sektora u jeku njihovih najvećih akcija, a sada putem podobnih medija, u maniru tabloida iz regiona, paranoično obznanjuje da je ‘’prisluškivan’’.

Ali, proći će i taj pokušaj kao i onaj neslavni sa fotografijom predsjednika Đukanovića iz 1996. godine. Neće ništa od toga Abazoviću pomoći da ublaži odgovornost svojih funkcionera u priči koja bi na koncu mogla voditi i do njega samog.

Jevto Eraković, potpredsjednik DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član