Elvis Krkanović: URA se sjeti Kuće Rakića samo pred izbore

Očigledno je da se bliže izbori čim se minorni pokret URA sjetio Kuće Rakića, koje je inače zaobilazila u širokom luku u prethodne četiri godine. Takvo ponašanje građani valorizuju na pravi način, pa URA na posljednjim izborima u Opštini u okviru Glavnog grada Tuzi nije uspjela ni da sastavi listu sa kojom bi se predstavila, a da ne govorimo o programu razvoja ove opštine.

Sa druge strane, građani jasno vide da je u puteve na području grada i gradskih opština tokom ovog mandata uloženo oko 14 miliona eura, uz dodatnih deset miliona za rekonstrukciju postojećih i izgradnju novih ulica, a čim vremenske prilike dozvole saniraće se i sve udarne rupe. Što se tiče biciklističkih staza i tvrdnje da su izgrađene od donacija, samo je jedna od njih sagrađena donacijom kineske ambasade, što je dodatani kvalitet projektima koje realizuje Glavni grad.

Eldin Pepić bi valjda više volio da su, umjesto donacija, te investicije platili naši građani. Pepić i URA moraju da znaju da nijesu svi Podgoričani građevinski tajkuni pa da mogu u jednom danu da odvoje skoro milion i po eura samo za komunalije, kao što mediji navode da je slučaj sa osnivačima ovog pokreta. Plasiranje neistina, pokazalo se u praksi, najviše šteti upravo onima koje takve neistine i šire, pa zato i ne čudi da URA ne može da sastavi listu u Tuzima, a da je u opštinama u kojima je to ipak uspjela, uglavnom na ivici cenzusa. Jer građani prepoznaju političke profitere koji ih se sjete samo kad treba da iskamče koji glas.
 
Elvis Krkanović, odbornik DPS-a u Skupštini opštine u okviru Glavnog grada Tuzi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član