Đuričić: Najiskrenije čestitke povodom 21. maja, najsvjetlijeg datuma u novijoj crnogorskoj istoriji

Uvažene Baranke i Barani,

U osvit najljepše majske zore, svakog 21. maja s ponosom se sjetimo 2006. godine kad je dosanjan san mnogih generacija Crnogorki i Crnogoraca. To je zasigurno najsvjetliji datum u novijoj crnogorskoj istoriji, kada smo mirno i dostojanstveno obnovili nezavisnost države Crne Gore.

Od tada smo nepokolebljivo na putu izgradnje moderne, evropske i građanske države, članice NATO-a i buduće članice Evropske unije. Ni mali zastoji na tom putu neće nas pokolebati – jer Crnu Goru smo dobili u amanet od naših predaka i ostavićemo je našim potomcima.

Bar je Crna Gora u malom – na dvije predivne obale, koje grle planinski vjenci, pod zidinama Starog grada, raste moderan lučki grad. Suživot, međusobna vjerska i nacionalna tolerancija, kapitalni projekti uz očuvanje tradicije – sve su to tekovine 21. maja i naše stalne borbe za našu zajedničku i jednu jedinu domovinu.

Zato vam sa izuzetnim zadovoljstvom upućujem u ime Opštinskog odbora DPS Bar, kao i u svoje lično ime, najiskrenije čestitke povodom Dana nezavisnosti Crne Gore.

Crna Goro, vječna da si!

Mladen Đuričić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član