Đuričić: Iza mog rada stoje rezultati, ako budem smijenjen neću tražiti otpremninu

O radu preduzeća DOO ,,Vodovod i kanalizacija’’ Bar, najbolje govore rezultati za nama, o kojima sam danas na sjednici Skupštine opštine Bar upoznao odbornike i građane.

Podsjećanja radi, u izbornoj godini u preduzeću na čijem sam čelu, nije došlo do novih zaposlenja, već je broj zaposlenih smanjen. Pandemija izazvana koronavirusom, ostavila je značajne posljedice, međutim uspjeli smo da odgovorimo svim izazovima sa kojima smo se susreli.

Napominjem, izvršen je mnogo veći broj kontrola ispravnosti kvaliteta vode nego u prethodnim godina. Rezultat tih kontrola bio je pozitivan, što je naročito značajno da građani Bara znaju! U saradnji sa lokalnom samoupravom, riješeno je pitanje vodosnabdijevanja područja koja su decenijama bila bez vode.

Ovo su poduhvati, koji su veoma značajni, naročito imajući u obzir činjenicu da će ovim investicijama biti regulisano pitanje vodosnabdijevanja za više od 500 porodica!

Iskoristiću ovu priliku da još jednom jasno kažem, a vezano za ugovor o radu izvršnog direktora, koji je posebno bio predmet interesovanja, i to više navrata, šefa Kluba poslanika Demokrata, da ako me vi budete smijenjivali, budite sigurni da ja nikakvu otpremninu ni tražiti ni uzeti neću!

Mladen Đuričić, direktor DOO ,,Vodovod i kanalizacija’’ Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član