Duković: Turbo-folk šmek je vaš najviši domet

Osoba kao Aleksandar Sekulić može biti generalni direktor Direktorata u Ministarstvu zdravlja, jedino u ovakvoj, apostolskoj vladi, jer oni koronu liječe tamjanom. Tako se diplomac privatne Elektro više škole stara o nečem što nazivaju digitalno zdravlje.

Osobu bez teorijskog i praktičnog poznavanje medicine to, međutim, ne spriječava da radi ekonomsku forenziku ili da ljekare uči kako da liječe.

Nije jedini, i jedna turbo-folk zvijezda ovih dana krči put nove slave, uveseljavajući društvene mreže, tako što uči ljekare kako da liječe. Kad može ona, što ne bi mogao Sekulić.

Zato bi ispod svakog nivoa bilo objašnjavati mu da je KCCG u vrijeme funkcionisanja NKT imao kraće liste čekanja na svim odjeljeljenjima nego što su sada.

Kada je Crna Gora postala prva korona fri destinacija Evrope, za nekoliko mjeseci, sustignuti su svi zaostaci uslovljeni početkom pandemije. Sve je to urađeno, a da nijesmo dodatno ugrozili zdravlje naših pacijenata.

Naprotiv, “genijalna” politika aktuelnih zdravstvenih vlasti dovela je do toga da je Crna Gora, prema zvaničnim svjetskim statistikama, jedna od najcrnjih zdravstvenih tačaka Evrope.

No, sve to je bespredmetno objašnjavati Sekuliću i njemu sličnima, jer njima nije ni do istine, ni do činjenica, ni do zdravlja i života građana Crne Gore.

Kao i turbo-folk zvijezdi i Sekuliću i njegovima važni su populizam, klikovi, lajkovi, prisutnost u medijima i da kad se pogledaju u ogledalo sebi kažu – “koji sam ja sebi kralj”.

Dr Halil Duković, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član