Držanje za ruke Dritana i Alekse neće prevariti Koničane

Jedino ko okupira građane Konika je koalicija URA-Demokrate, koja se sjeti ove mjesne zajedice samo pred izbore, pa ni tada sa konkretnim prijedlozima za ovaj dio Podgorice, već sa pričom o prošlom vijeku, Drugom svjetskom ratu, i o tome kako se Aleksa i Dritan drže za ruke, jer je to za njih ogromno dostignuće! Ali uzalud su se udružili u 21. vijeku, jer im Konik ne vjeruje, što pokazuju na svim izborima gdje ubjedljivo dobija Demokratska partija socijalista, ne zato što su joj  na listi odbornici svih vjera i nacija, jer je to osnova djelovanja DPS-a, već zato što ima najbolje predstavnike, realne projekte i iznad svega, rezultate koje vide građani ove mjesne zajednice.

S druge strane, vide i nacionalizam koji URA-Demokrate šire svakim danom, potencirajući multinacionalnost liste, kao da Koničani nijesu samo prije neki dan pročitali kako ponižavaju njihovog komšiju Isena Gašija samo zato što se tako zove, što je, kako kažu u ovoj koaliciji, „predsjednik Romskog savjeta, stanuje na Vrelim Ribničkim i ima desetoro djece“. Upravo zbog takve politike im kandidati i napuštajy liste, kao što je to bio slučaj u Tuzima, gdje im je kandidat za odbornika koga su bez pitanja stavili na listu, sa gađenjem, kako je rekao, odbio da bude na listi, naglašavajući da potpiruju nacionalne strasti po Tuzima. Napadom na Isena Gašija, to su još jednom potvrdili.

Zbog svega ovoga, građani Konika će, na izborima 27. maja, otjerati Dritana i Aleksu u još jedan poraz u nizu, jer više obećanjima o pobjedi ne vjeruju ni u koaliciji URA-Demokrate, a kamoli Koničani.  

Dijana Milošević, kandidat za odbornika liste “ Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član