DPS Zeta: Zeta, prva luča crnogorska

Dragi sugrađani,

Danas, dok srce Crne Gore kuca u ritmu slobode, mi u Zeti stojimo ponosno, prkosno i uzdignute glave. Iako naša opština nije službeno obilježila Dan nezavisnosti Crne Gore, mi, njeni šćeri i sinovi, nosimo ovu svetkovinu u svojim srcima. Zeta, vječna iskra Crne Gore, kolijevka naše viševjekovne borbe za slobodu, danas slavi.

Neka nas ne obeshrabri politička sljepoća i servilnost onih koji su na vlasti. Neka nam to bude dodatni motiv da pokažemo kako prava ljubav prema domovini ne zavisi od zastava na jarbolima ili riječi na plakatima. Naša ljubav je zapisana u duši, u pjesmama naših predaka, u svakoj kapljici znoja i krvi prolivenoj za slobodu ove zemlje.

Zeta je duša Crne Gore, a Crna Gora je naša jedina kuća. Danas, stojimo čvrsto u uvjerenju da će zetske šćeri i sinovi zauvijek biti vjerni ovoj zemlji, jer krv koja teče našim venama nosi sa sobom ponos i hrabrost naših predaka. Mi smo potomci onih koji su se borili za slobodu, i nikada nećemo zaboraviti tu svetu borbu.

Zeta danas slavi Dan nezavisnosti Crne Gore! Naša borba za slobodu nikada neće biti zaboravljena, jer mi smo čuvari vječnog plamena koji osvjetljava put ka boljoj, slobodnoj budućnosti.

Srećan Dan nezavisnosti, Crna Goro! Vječno ćemo ti biti vjerni.

Opštinski odbor DPS Zeta

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član