DPS Zeta: Kneževića ne interesuje samostalna Zeta, već fotelje i mogućnost kandidovanja za gradonačelnika Podgorice

Imali smo prilike da vidimo ko, po sopstvenom priznanju, zapošljava po prijateljskim linijama, u firmu svog brata, i ko se, opet po sopstvenom priznanju diči i traži zahvalnost jer je pomogao u liječenje nečijeg djeteta (naveo u prepisci sa portparolkom SNP Slađanom Kaluđerović).

Takođe, kad već to Milan Knežević pominje, Migo Stijepović je poznat kao neko ko je čitavog svog radnog vijeka pomagao Zećanima i svim građanima bez potrebe da to nekome spočitava, sasvim je sigurno da to mišljenje dijele svi Zećani.

Međutim, ne interesuje njega Zeta, već samo mogućnost kandidovanja za gradonačelnika Podgorice. Pohlepa za foteljom je vid pomutila. Toliko da neće više samostalnu Zetu, jer je kako reče, bez glave, ruku i nogu. A zatim je dodao, da su Dajbabe i glava i ruke i noge Zete. Ustvari, za Kneževića su glava i ruke i noge Zete zapravo samo njegova kandidatura za gradonačelnika i ništa drugo.

U svakodnevnim njegovim nastupima, jedno je jasno, najmanje ga zanima ekonomski i socijalni aspekt razvoja Zete.

Sam je, u izjavi 18. maja rekao da su ove izmjene predložene kako bi se on omogućio da se kandiduje za gradonačelnika…

Uporno, sve ovo vrijeme, na sva pitanja i prozivke, zaobilazi odgovor oko konflikta sa mitropolitom Amfilohijem, i to ne samo na prozivke DPS. Vjerovatno jer zna kako na to gledaju Zećani…

Važno je napomenuti, pošto on to stalno potencira u svim svojim reagovanjima što stoji i u saopštenjima iza DPS Zeta, ne personalno, zato što iza DPS Zeta ima ko i šta da stoji, DPS-u Zeta su Zećani davali povjerenje posljednjih 15 godina, i vjeruju nam jer smo uradili sve ovo što danas vidimo u Zeti. Zato nama najviše i priliči da poručimo i povučemo paralelu kada je u pitanju gospodin Knežević i njegova priča o nečijem podaništvu, jer šta onda reći za njega i njegovo podaništvo prema drugoj državi.

I na kraju, vidjela je čitava crnogorska javnost, uz onoliki pritisak i populizam, kako funkcioniše partijska baza DF-a u Zeti, gdje uz toliko urgencija i pozive ne mogu da izvedu stotinjak ljudi, jer su građani prozreli namjeru partijske organizacije skupova…

Opštinski odbor DPS Zeta

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član