DPS Zeta: Kad je već kupio vas i opštinu, neka idu i lubenice

Stepen poniznosti, sluganstva i idolopoklonstva koji u kontinuitetu pokazuje lider DNP-a prema gospodaru Vučiću, odavno već prevazilazi mjeru dobrog ukusa čak i njihovih članova i simpatizera.

Nakon što nijesu urodili plodom pozivi za gostovanja gospodaru Vučiću i Jeleni Karleuši za Petrovdan i Vidovdan, dobili smo najavu spasenja poljoprivredne sezone kroz otkup lubenica, bez ikakvih detalja, vjerovatno kao kompenzaciju za prethodno ukinuti uvoz ulja.

Svaku pomoć za zetske poljoprivrednike, koji se ovih dana bore za opstanak, treba pozdraviti, pa i ovu, samo što se odgovornost za ovakvo stanje preuzima tako što preuzmete resor poljoprivrede ili smijenite aktuelnog ministra koga trenutno podržavate.

Parlamentarna većina koju vi činite i Vlada koju vi podržavate je dovela u ovakvo stanje naše poljoprivrednike.

Nego, bespredmetno je više ukazivati na to da ćete opet pucati iz prazne puške. Kao i u slučaju napuštanja vlasti u Podgorici i na državnom nivou ako se ne regulišu problemi oko razgraničenja i kolektora. Neka građani sami prosude koliko ste održali obećanje i koliko ih dugo obmanjujete.

Na kraju, predlažemo da gospodar Vučić, kad se već ovoliko nudi, pošalje i nekog od svojih, sposobnijih kadrova da preuzme upravljanje opštinom, da makar imamo nekog ko će moći da realizuje sve te obećane investicije, jer i sami znate da sa postojećim kadrovima ćete džabe krečit’.

Opštinski odbor DPS Zeta

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član