DPS: Zbog straha od smjene Krivokapić srlja u paranoju i diktaturu

Kada ne bismo imali iskustvo da Zdravko Krivokapić, često ne zna šta priča, niti razumije suštinu izgovorenih rečenica, njegov intervju u Vijestima bi bio ozbiljna dijagnoza ili dokaz koji vodi pravo do optužnice za podrivanje državnog uređenja.

Činjenica da premijer jedne države kaže da ga ne interesuju odluke poslanika čak iako su donesene natpolovičnom većinom u Parlamentu, su ne samo zabrinjavajuće, uzgred i za predsjednika Skupštine, već su stavovi koje samo može da saopštava diktator ili pak osoba smanjenih sposobnosti. U oba slučaja, takva ličnost ne može da bude premijer.

To što se toliko plaši svoje smjene, da mu se pričinjavaju tajni razgovori u kabinetu Predsjednika države, i zavjere protiv njega i njegovog kabineta na svim nivoima, znak je paranoje koji potvrđuje da je riječ o potpuno nesposobnoj osobi da se bavi ozbiljnim poslom, a posebno izvršnom vlašću jedne države.

Šta god je uzrok ovakvog ispada premijera, emitovanog danas u javni etar, ovaj intervju je još jedan argument više za smjenu štetočinske i izdajničke vlade. To je prvi i najvažniji uslov, kako bi se društvo i država u narednoj godini oporavili od teških posljedica koje je ova Vlada na čelu sa Zdravkom Krivokapićem nanijela Crnoj Gori.

Demokratska partija socijalista Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član