DPS Žabljak: Znamo ko su žabljački “junaci iz mraka”

Poštovani građani Žabljaka,

Vidjeli ste da je juče Demokratska partija socijalista Crne Gore na glavnom gradskom trgu na Žabljaku, postavila štand koji bi bio sastajalište za sve zainteresovane, gdje će naši mladi članovi prezentovati program i propagandni materijal partije.

Jutros ste vidjeli da je nažalost štand osvanuo potpuno demoliran. To je nešto što je nezapamćeno u našem gradu.

Durmitorci do sada nijesu bili poznati po vandalizmu, spremnosti da iz bilo kakvih razloga, uključujući i političke, nasrću na tuđu imovinu, i da se kukavički skrivaju pod okriljem mraka. Nažalost, pokazuje se da i među nama ima, narodski rečeno, svaštočina i huligana, spremnih na svakojaka nepočinstva. Ono što je dobro jeste činjenica da su bar pokazali pravo lice, da znamo s kim živimo, da znamo ko su. Mislili su da će noć sakriti njihovu prljavu rabotu. Čekamo samo da nadležni organi završe svoj dio posla, i uskoro ćemo biti u prilici da objelodanimo imena tih “junaka iz mraka”.

Oni i njihovi mentori dobiće pravi odgovor 30. avgusta. Ovo su samo posljednji trzaji jedne propale politike čiji su plaćeni izvršioci i pojedini naši sugrađani. Mi nastavljamo zajedno sa vama pobjedničkim putem! “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”!

DPS Žabljak

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član