DPS Žabljak: Krivokapićeva vlada ugrožava razvoj Žabljaka

Bezobzirno postupanje aktuelne Vlade prema gradovima na sjeveru Crne Gore najbolje se manifestuje na primjeru Žabljaka. Naime, umjesto nekadašnjih 3 miliona eura investicija, koliko je samo u 2018. godini realizovala prethodna Vlada čiji je glavni stožer bila DPS, Zdravko Krivokapić i njegova ekspertska postava za našu opštinu za ovu godinu opredijelili su svega 150.000 eura?!

Postavlja se pitanje da li je ovo odnos koji jedna ozbiljna Vlada treba da pokazuje prema opštini koja je ujedno i jedan od najznačajnijih zimskih ali i ljetnjih turističkih centara u državi.

Ovakvo zanemarivanje kroz nedovoljno ulaganje u dalji razvoj Žabljaka, nije ništa drugo do odraz neodgovornog vođenja politike koja može kobno da utiče i na ekonomsko stanje u opštini, ali i po pozicioniranje Žabljaka na turističkoj mapi regiona, i Evrope.

Evidentno je da ova Vlada svojim nemarom i neradom zaustavlja svaki progres Žabljaka, i zaustavljanjem dosadašnjeg kontinuiteta investicija, ruinira rezultate rada prethodne državne vlasti.

Opštinski odbor DPS Žabljak

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član