DPS: Vuković bio istinski borac za našu političku ideju i viziju bolje, prosperitetnije i građanske Crne Gore

Demokratska partija socijalista Crne Gore sa neizmjernim bolom i tugom oprašta se od dr Miodraga Miška Vukovića, dugogodišnjeg poslanika, člana Glavnog odbora i istinskog borca za našu političku ideju i viziju. 

Zahvaljujući svom profesorskom pozivu ali i svom plemenitom srcu, Miško je kroz svoj cjelokupni javni angažman, pokazivao topli, neposredni, predani način bavljenja politikom i zbog toga će ostati jedan od snažnih simbola višedecenijske borbe za prosperitetnu i evropsku Crnu Goru, i oličenje svih dostignuća koje je naša partija ostvarila tokom svog društvenog i političkog bitisanja na crnogorskoj političkoj sceni.

Uskraćeni za njegovu dalju podršku i rad, u DPS-u i Skupštini Crne Gore će ostati velika praznina. Izostankom njegovog daljeg doprinosa, kroz znanje i brojne ljudske vrline koje su ga krasile, svako od nas pojedinačno ostaje bez istinskog prijatelja, pravog kolege i iskusnog učitelja. 

Trajno ćemo čuvati uspomenu na našeg Miška i brižljivo njegovati i koristiti bogato političko nasljeđe koje je ostavio, boreći se do posljednjeg dana za bolju, prosperitetniju, građansku Crnu Goru.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član