DPS: URA u nevolji, primorana da bude privezak srpske službe i njenih tabloida

Najnovije saopštenje URA dokazuje ono što je već duže vrijeme očigledno – Abazović i njegova stranka su privezak srpskih obavještajnih službi i njenih tabloida.

U najnovijoj udruženoj akciji, po oprobanom senzacionalističkom obrascu, a preko jednog tabloida koji je ovih dana u gadnoj nevolji, i čiji urednik bio u policiji na informativnom razgovoru upravo zbog veza sa „Nevoljom“, pokušali su svog vojnika i kriminalca, koji se oteo kontroli, da prikače drugima.

Zabrinjava da je koordinatoru za bezbjednost, sveznajućem Dritanu Abazoviću i njegovoj privezak partiji jedina prava istina ono što objavljuju srpski tabloidi, a piše srpska služba?!

Okupiran pripremom one pompezne konferencije za novinare, tempirane u rano jutro – da mogu da je prate zainteresovani sa svih vremenskih zona, kako i dolikuje tako važnoj temi i učesnicima – Dritanu je nešto promaklo: ako ga je baš interesovalo šta je srpski kriminalac radio u posjeti jednom kriminalnom klanu u Crnoj Gori, dovoljno je bilo da pita njihovog nekadašnjeg advokata, sadašnjeg direktora ANB.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član