DPS: Umjesto rješavanja gorućih problema Vlada se bavi pripremama za izbore

Najavom da će se u narednom periodu posvetiti problemima u vezi sa sticanjem državljanstva, Vlada se bavi pripremama za skore privremene parlamentarne izbore, umjesto da se fokusira na suštinske i goruće probleme, na alarmantnu zdravstvenu krizu, na činjenicu da nemamo budžet, na upozorenja koja stižu iz Evrope zbog niza nezakonitih poteza koje Krivokapićeva vlast povlači…

Vrhunac nesposobnosti i bjekstva od svojih nadležnosti, je populistički poziv koji su uputili javnosti za pomoć oko pripreme Godišnjeg programa rada Vlade za tekuću godinu?! Zaključujemo da će im građani asistirati oko donošenja Budžeta, sanacije užasne i kataklizmične epidemiološke situacije, rješavanja brojnih drugih problema koje je nesposobnost i nekompetentnost ove Vlade prouzrokovala, dok će se Krivokapićev kabinet posvetiti realizaciji i podjeli državljanstava politički, vjerski i nacionalno podobnim građanima, svojim potencijalnim glasačima. Sa druge strane, u cilju vraćanja zasluga onima koji su ih doveli na vlast i omogućili da budu tu gdje jesu, radiće i na izradi plana koji podrazumijeva uvođenje vjeronauke u školama, pošto većeg prioriteta očigledno nema za Krivokapića i njegove apostole?!

Svjesni smo prolaznog i privremenog trajanja ove najgore Vlade u istoriji Crne Gore, ali ozbiljno zabrinjavaju teške i ozbiljne posljedice koje će ostati iza ovako neodgovornog i nekompetentnog upravljanja državom. To nije politički stav,  već osjećaj sve većeg broja građana koji se osjećaju kao zatočenici podijeljene, posvađane, nacionalističke poslaničke većine i apsolutno nesposobne Vlade.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član