DPS Ulcinj: Skandal – na Abazovićevoj listi u Baru, opštinski funkcioner iz Ulcinja

Iako su izbori u Ulcinju završeni za građane našeg grada, očigledno da za pojedine funkcionere naše opštine izborima i mukama nikad kraja! Prateći predizbornu kampanju naših komšija u Baru uvjereni u dominantnost liste koalicije “Prava stvar- Koalicija Zajedno BAR – Dušan Raičević”, nijesmo previše obraćali pažnju na ostale liste i ljude koji su na njoj, sve dok nijesmo na listi “Dr Dritan Abazović- Može Bar- Može Crna Gora – GP URA, CIVIS, Albanska alternativa”, ugledali jedno poznato ime!

Naime, na ovoj odborničkoj listi u Baru pod rednim brojem 6. je Ulcinjanin Artan Çobi, predsjednik OO Albanske alternative u Ulcinju?!

Ovih dana javnost svjedoči mnogim prepisima i “preletima” ali ova vrsta “preleta” je novitet na političkoj sceni Crne Gore jer Çobi, vjerovali ili ne, pokriva funkciju sekretara za društvene djelatnosti, sport i mlade u opštini Ulcinj i na platnom je spisku građana Ulcinja?!

Jasno nam je da kada nijesu imali dovoljan broj ozbiljnih, stručnih, ljudi sa kredibilitetom koji bi u Baru podržali politiku GP URA, pokušali su “ispomoć” da nađu u našem Ulcinju, ali nam nikako nije jasno da izaberu baš Çobija, jer on i ovdje ništa ne radi, pa se pitamo kako li će tek pomoći Baru?! Ili je ovo možda samo nastavak trenda od prije neki dan, kada je GP URA u Ulcinju napustio jedan od njihovih lidera, potpredsjednik Safet Beci.

Očekujući vanredne izbore u Ulcinju jako brzo, pitamo se da li da očekujemo na ulcinjskoj listi URA Gorana Đurovića, jer nakon ubjedljivog poraza u Baru, ako planira da nastavi da se bavi politikom, moraće po modelu Ura i prijatelja, sa liste na listu dok neđe ne upali…

Opštinski odbor DPS Ulcinj

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član