DPS Ulcinj: Novoformirana koalicija nastavlja pravnu hajdučiju i kršenje propisa

Nakon početka konstitutivne sjednice Skupštine opštine Ulcinj, i svojevrsnog pokušaja pravnog nasilja da se kršenjem procedura na nezakonit način izaberu predsjednici SO Ulcinj i Opštine Ulcinj, jučerašnjim novim činjenjima novoformirana koalicija nastavila je u pokušaju pravne hajdučije i kršenja propisa – naravno, opet nezakonito pa samim tim i bezuspješno. 

Naime, u želji da se nastavi sjednica bez pripreme za glasanje, bez održavanja konsultacija sa klubovima odbornika, i bez zakonom propisanog predsjedavajućeg sjednicom, oni koji plediraju da budu čelnici naše opštine pokazaju grubo nepoznavanje zakonskih procedura i propisa. Time su grubo kršeći Poslovnik o radu Skupštine iskazali i elementarno nepoznavanje pozitivno pravnih normi. 

Ali, uopšte nas ne iznenađuje takav pokušaj bahatog ponašanja od strane onih koji su vršili neviđenu policijsku represiju i brutalnu zloupotrebu državnih resursa za vrijeme predizborne kampanje i tokom glasanja, kao i onih koji su formiranjem koalicije sa takvim partnerima iznevjerili izbornu volju građana, i sami postali sudjelnici u takvoj represiji. 

Ovakvo postupanja neznavene i (ne)principijelno “sklepane” koalicije predstavlja samo još jedno kršenje zakona u nizu i nastavak narušavanja pravnog poretka i Demokratska partija socijalista kao odgovoran subjekat podnijeće krivične prijave protiv svih onih, pa i pojedinih državnih službenika, koji su se drznuli da shodno interesima pojedinih partija, zloupotrijebe službeni položaj i prekorače ovlašćenja i pokušaju da suspenduju zakon.

Opštinski odbor DPS Ulcinj

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član