DPS Ulcinj: Koalicija oko URA da prestane da se bruka, na kraju će ispasti krivi građani čije ste glasove kupovali

Trgovci glasovima, čelnici koalicije „Za novi početak“ uhvaćeni u sred svog nečasnog posla kako kao na nekoj pijaci licitiraju cjenu glasa, potpuno su izgubili kompas i u javnost izlaze sa krajnje nesuvislim izjavama. 

Najprije su tvrdili da je sve montaža, pa da je izvučeno iz konteksta, da bi sada 24 sata nakon što je snimak pušten, priznali da je snimak autentičan, da znaju ko ih je snimao, ali je „politički montiran“?! Lokalni moćnici,  kako bi se izvukli, će na kraju krivcima proglasiti ove birače čiji su glas htjeli da kupe. 

Posebno kreativan u svojoj odbrani je Dritan Abazović, koji je spreman sve ostale saučesnike da pusti niz vodu da bi sebe spasao, pa posredno priznaje autentičnost snimka ali tvrdi da je samo njegov glas montiran. I naravno, prijeti krivičnim prijavama?!

Imamo samo jedno da vam poručimo: gospodo, ne brukajte se više. Izjave su vam kontroverzne, neusaglašene i svakom novom ubjeđujete građane Crne Gore da ste trgovci ljudskim dušama, koji su uhvaćeni u krađi izbora.

Opštinski odbor DPS Ulcinj

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član