DPS ubjedljivo pobjeđuje zahvaljujući realizovanim projektima

Tvrdnje Socijalističke narodne partije da su u Podgorici samo krpljene rupe i postavljane klupe, najbolje demantuje realnost, i to ona baš današnja, kada je u saradnji Glavnog grada i Udruženja penzionera podijeljeno 88 stanova, a to je treća zgrada za ovu kategoriju lica u mandatu ove uprave. Demantuje ih i to što građani uživaju u natkrivenom vaterpolo bazenu, a sportisti u fudbalskom kampu i terenima koji su završeni u posljednje četiri godine. 

Samo članovi SNP-a kojih je sve manje, ne vide da nova zgrada Gradskog pozorišta već ima obrise objekta za ponos u Crnoj Gori. Zar je moguće da SNP ne vidi izgradnju Donjogoričkog bulevara, ili II faze obilaznice oko Golubovaca, kao i da se privodi kraju I faza rekostrukcie putnog pravca Golubovci – Mataguži – Tuzi? Je li političko sljepilo ove partije toliko da ne vide da je asfaltirano preko 192 km i probijeno cca 127 km putnih pravaca? Zar ne idu u centar grada i ne vide Trg ispred Gradskog stadiona? SNP ne zna da su rekonstruisani Tabački most, Sat Kula i Trg Bećir-bega Osmanagića, da je u toku rekonstrukcija rodne kuće Rista Stijovića i izgradnja gradske knjižare?

Partija koja ima odbornike u gradskom parlementu ne zna da smo rekonstruisali Crpnu stanicu na Marezi, uradili treća sanitarna kadu, kao i Postrojenje za tretman otcjednih voda?  Ili da je izgrađen je i Tržni Centar na Koniku? Da smo iz budžeta Glavnog grada finansirali četiri reciklažna dvorišta kao i 68 podzemnih kontejnera? Treba li da podsjećamo odbornike da su urađene su četiri biciklističke staze dužine 21 km, a peta će biti gotova do kraja mandata?  Ili da smo otvorili pet novih socijalnih servisa, podijelili 15 stanova za lica u stanju socijalne potrebe, u toku je raspodjela još 15. Vide li da teku radovi na Domu starih na Starom aerodromu, što je najveća investicija u objekat za pružanje socijalnih servisa? Ili da uveliko odmiču radovi na domu na Zlatici, a da je pri kraju rekonstrukcija doma u Gornjoj Gorici? 

Zar ne znaju da je izgrađeno 10 novih i rekonstriusano na desetine postojećih sportskih poligona, kao i 18 novih dječjih igrališta i 22 teretane na otvorenom? Od 2014 do danas posađeno je 3.485 kom sadnica visokog drveća, 3080 komada sadnica  za pošumljavanje. Uređeno je oko  120.000 m² javnih zelenih površina. Kad pominju parkove, zar ne vide da su u mandatu ove uprave rekonstruisani su Centralni i Karađorđev park, trim staza u Tološima a izrađen Avanturistički park na Gorici?

Dakle, Gradska uprava je tokom mandata realizovala projekte vrijedne oko 100 miliona €, a u  toku je realizacija investicija od cca 135 miliona €. Najnovija istraživanja javnog mnjenja u koje je mogla da se uvjeri čitava javnost, pokazuju ubjedljivu pobjedu DPS-a na svim izborima.

To samo ne vidi SNP, jer žive u paralelnoj dimnenziji u kojoj mogu da pobijede u Podgorici, namjerno zaobilazeći istinu da svi izbori pokazuju da je SNP partija političkog sunovrata.

KLUB ODBORNIKA DPS U SKUPŠTINI GLAVNOG GRADA

 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član