DPS Tuzi: Slučaj osobe koja živi u SAD a prima platu kao zaposlena u školi u Tuzima, još jedan primjer zloupotrebe od strane “eksperta” iz Albanske alternative

Svjedočimo još jednoj u nizu zloupotrebi od strane eksperata iz Albanske alternative koji rukovode obrazovnim institucijama na teritoriji opštine Tuzi.

Kada bismo htjeli uporediti učinak bivše ministarke Bratić sa učinkom sadašnjeg direktora osnovne škole u Tuzima, došli bi do zaključka da se čak i od Vesne Bratić može gore djelovati.

Ipak, ne čude nas ovakvi postupci imajući u vidu da je baš ove eksperte u obrazovanju upravo na tim funkcijama zadržala “žena-četnik”. 

Koliko tzv. “eksperti” iz Albanske alternative rade savjesno i odgovorno svoj posao, pokazuju djela. Nakon bivšeg direktora koji je takođe na toj funkciji imenovan ispred Albanske alternative, a koji je verbalno napao prosvjetnog inspektora sada imamo direktora koji zbog “političkog duga” na posljednjim lokalnim izborima, mora na platnom spisku škole zadržati ženu koja posljednjih nekoliko godina živi i radi u SAD.

Sigurni smo da ovakvo bahaćenje na račun građana i štetu ugleda škole, nažalost i na štetu prosvjetnih radnika koji godinama čekaju radno angažovanje, najviše šteti cjelokupnoj zajednici.

Stoga i pozivamo nadležne institucije da se što hitnije pozabave sa ovim slučajem i ispitaju navode koji su danas i objavljeni u pojedinim medijima.

Opštinski odbor DPS Tuzi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član