DPS Tuzi: Šerif Đeljošaj opet malo nervozan

Tuški šerif je opet “malo nervozan”, a tada po navici najviše govori o sebi i svom licemjernom, da ne kažemo šizofrenom ponašanju.

S jedne strane kaže da nema motiva da se bavi s “našim neistinama i polemiše sa podržavaocima uzurpacije i krađe opštinske imovine…“, a sa druge strane upravo to radi. 

Visoki Nik, a istovremeno “manji od makovog zrna”, umjesto da kaže koje su to neistine iznijeli naši funkcioneri u svojim obraćanjima uporno pokušava da se brani ličnim uvredama na njihov račun, a kojima zapravo najviše govori o sebi i još više tone u sopstvenom blatu.

Poslanik u parlamentu Crne Gore i predsjednik pojedinačno najjačeg odborničkog kluba (DPS) u lokalnom parlamentu Tuzi, gospodin Duković je tu, ali na osnovu ovakvog reagovanja isti vam je više potreban kao ljekar nego, nego političar.

Nik, ponovljamo ti si samo visok, a oni su toliko veliki da im nijesi ni do koljena u ljudskom i političkom smislu. Samo Vi “sine Brute” nemojte da lijepite etikete drugima jer istim najviše govorite o sebi i o tome koliko ste mali. Samo Vi Gargamele, nemojte o Teletabisima i drugim likovima iz crtanih filmova. Sa crtanih filmova, pređite na Discovery channel. Takođe, sumnja se da Teletabisi štetno utiču na psihičko zdravlje. Upravo Vaše ponašanje, plašimo se, da govori u prilog tome.

Znamo da se teško mirite sa činjenicom da je DPS najjači politički subjekat u Malesiji, ali biće Vam lakše da se pomirite s tim, jer ovako samo nam pomažete da ta razlika na narednim izborima bude još ubjedljivija. Naravno, u našu korist.

Vi koji ste promijenili ne samo toliki broj političkih partija, ideologija, od etničkih regiona do asimilatorne prakse, te sklapanja saveza sa onima koji su podržali Sedmi bataljon, od podrške Medojeviću, te šurovanja sa jednim Krivokapićem i neuzvraćene ljubavi drugog Krivokapića, koji ste prevarili svakog koalicionog partnera, uzurpirali poslaničku fotelju Mehmetu Bardhiju, a ne tako davno prijetili sadašnjem koalicionom partneru Camaju (Demokrate) i bivšim Vašim saradnicima. O Vašoj opterećenosti govori i onda da se opština ne nazove Tuzi, već Tuzi-Malesija. To nas podsjeća kada ste jednima govorili da prikupljate potpise za opštinu Tuzi, drugima o opštini Malesija, a zapravo ste prikupljali potpise za etničke regione.

Takođe, nije Vam strano da naš otpadak “kupujete funkcijama”, a svoje komplekse nazivate po onima koji Vašoj političkoj ponudi “daju korpu” i od istih dobijete noćne more. Poslušajte naš dobronamjeran savjet i obratite se Dukovića, ali kao ljekaru, dok nije kasno.

Za kraj visokom, a malom Niki najbolje govore raniji stavovi Vaših koalicionih partnera, bivših saradnika i Vaše sadašnje izjave. Vi ste i sami sebi smiješni, a nama bi bilo smiješno da nije tužno, s toga prvom prilikom oslobodićemo Vas od funkcije predsjednika opštine Tuzi kojoj nijeste dorasli.

Opštinski odbor DPS Tuzi 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član