DPS Tuzi: I opštinski funkcioner iz Tuzi, na listi Abazovića i njegovih koalicionih partnera u Podgorici

Nakon slučaja ulcinjskog lokalnog funkcionera Abazovićeve liste, i u Tuzima se našao jedan naš direktor komunalnog preduzeća koji je za potrebe izborne kampanje postao Podgoričanin.

Tako se Admir Biorac, v. d. direktora Vodovod i kanalizacija Tuzi, član Albanske alternative u našoj opštini, kao odbornički kandidat našao i na listi Abazovićeve URE i njenih koalicionih partnera “Može Podgorica, Ovo je naš grad” za predstojeće podgoričke izbore.

Sve naše sugrađanke i sugrađani sad mogu da vide koliko su im pojedine partije i njihovi funkcioneri posvećeni. Moglo bi se zaključiti da se radi o maratoncima koji trče počasni krug lokalnih izbora i dok su prijepodne direktori u Tuzima, popodne postaju Podgoričani i ubjeđuju njene građane da će biti posvećeni rješavanju njihovih problema.

Osim toga vide i svi građani Crne Gore da svojevrsni izborni turizam stanuje u partijama koje GP URA okuplja. Ne čudi da su njihovi funkcioneri okupirali šaltere Ministarstva unutrašnjih poslova, time zloupotrebljavajući pomjenu prebivališta u konkretnim opštinama u susret predstojećim lokalnim izborima.

Opštinski odbor DPS Tuzi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član