DPS Tuzi: Đeljošaj doživio političku amneziju, ali ne i naši sugrađani

U svom jučerašnjem obraćanju javnosti prvi čovjek naše opštine Nik Đeljošaj je saopštio da “kako napokon imamo Vladu koja cijeni konkretan rad Opštine Tuzi”, što nas sasvim sigurno navodi na to da je doživio političku amneziju. 

Očigledno da gospodin Đeljošaj nije smio da kaže ono što i sam zna pa je prećutao ili je jednostavno zaboravio. Međutim, ako on jeste, građani Tuzi nijesu. 

Nijesu zaboravili pomoć, Vlade Crne Gore na čelu sa Duškom Markovićem od preko 1.5 miliona eura, upućenu Opštini Tuzi za realizaciju kapitalnih projekata.

Nijesu zaboravili ni rekonstrukciju putnog pravca Dinoša – Cijevna Zatrijebačka u vrijednosti od 9 miliona eura.

Nijesu zaboravili završetak I faze bulevara Podgorica – Tuzi u vrijednosti od 2.2 miliona eura.

Nijesu zaboravili milionske investicije u vodovodnoj i kanalizacionoj mreži,
nijesu zaboravili ni stotine hiljada uloženih u javnu rasvjetu, i još mnogo toga!

Pored svega navedenog gospodina Đeljošaja ćemo podsjetiti da lokalna vlast u Tuzima, čiji je predvodnik, nije uspjela da realizuje do kraja izgradnju kružnog toka kod katoličke crkve, da realizacije lll faze bulevara Podgorica – Tuzi nema ni na vidiku, da je sportska dvorana ostala samo mrtvo slovo na papiru, te da izgradnja osnovne škole na Karabuškom polju nije ni započeta.

Istina, postojala je rekonstrukcija par putnih pravaca, što mi pozdravljamo u potpunosti, i ako su nas isti ti ljudi koji sada vrše vlast često puta kritikovali da se previše sredstava troši na asfaltiranje, što sada dokazuje da smo tada mi bili u pravu. 

Sve pobrojane činjenice govore da nijedna zastava na njihovim partijskim skupovima neće sakriti nepočinstva sadašnje vlasti. 

Nepotizam kao sinonim aktuelne većine u lokalnom parlamentu na kraju može poslužiti samo u odabiru dobrih advokata, koji će im biti potrebni, jer će neko za ova štetočinstva morati da odgovara! 

Opštinski odbor DPS Tuzi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član