DPS Tivat: Tolerancija, uvažavanje i poštovanje zakona su imperativ u svakom vremenu

Uvažene sugrađanke i sugrađani, svjedoci smo da danas biti u politici gotovo da podrazumijeva biti na poprištu napada, u ringu naglašene neviteške i nečovječne borbe.

Opštinski odbor DPS Tivat iskazuje stav neslaganja sa uvredljivom retorikom iskazanoj na jučerašnjem press-u, koalicije „Narod pobjeđuje“ i „Goran Božović – časno i odgovorno za bolji Tivat”, koju gotovo po navici upućuju DPS-u, sa negativnom konotacijom a vezano za bilo čija djela ili nedjela, za činjenja pojedinca, koja po ustaljenom pravilu, unaprijed im presuđujući, pripisuju našoj partiji.

Mi smo politička partija građanske orijentacije, a ne privredno društvo i nemamo svoje investicije. Naši članovi su časni, odgovorni, stručni ljudi koji se na kulturan i civilizovan način obraćaju svakom sagovorniku bio on istomišljenik ili politički protivnik.

Istovremeno, izražavamo neslaganje sa stavom ili ponašanjem bilo kojeg građanina koji se u iskazivanju svog mišljenja koristi verbalnim uvredama, eventualno narušava lični integritet pojedinca ili kolektivni integritet subjekta koji predstavlja državu ili lokalnu upravu.

Pozivamo političke subjekte kao i sve sugrađane da ne zaborave riječi Marka Miljanova „Čojstvo je braniti druge od sebe, a junaštvo sebe od drugoga”, što i u politici, možemo i moramo ako hoćemo da, čuvajući tradicionalne vrijednosti, budemo dio evropskog puta.

Opštinski odbor DPS Tivat    

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član