DPS Tivat: Nova vlast jedini izlaz za spas od sunovrata u koji ide naša opština

Analizirajući dešavanja na tivatskoj političkoj sceni, i laiku bi bilo jasno da nesklad koji je zavladao u redovima okrnjene koalicije na vlasti rezultira apsolutnim neradom lokalne uprave.

Nesređeni međusobni odnosi, a potom i nemoć organizovanja skupštinske sjednice usljed nedostatka kvoruma koji znači kolaps u funkcionisanju ovog izuzetno važnog tijela, u sistemima vrijednosti onih političkih partija koje uistinu brinu o najboljem interesu građana, značilo bi i političku i moralnu obavezu da se povuku sa funkcija kojih su nedostojni, i prepuste rukovođenje gradom sposobnijim od sebe.

Koliko su očajni u bezizlazu u kojem se nalaze, govori i činjenica da bezuspješno nastoje ostvariti kontakt sa odbornicima DPS-a u Skupštini opštine Tivat, te ih privoljeti da dođu na sjednicu ne bi li se ista mogla održati.

Gospodo, morate znati da stavovi naše partije su ujedno i stavovi svakog pojedinca koji je predstavlja. Nećemo učestvovati u radu onih organa u čijim okvirima okrnjena koalicija se grubo oglušila o najbolji interes Tivćanki i Tivćana, te svojim činjenjima povrijedila najintimnija osjećanja.

Zato budite pošteni i dajte šansu da se Tivat vrati na pravi put na kom će nova lokalna uprava znati kako da predvodi najrazvijeniju primorsku opštinu u Crnoj Gori bez tendencija da istu odvede u sunovrat.

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član