DPS Tivat: Dubravka Nikčević predvodiće listu na predstojećim lokalnim izborima

Na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Tivat, mr Dubravka Nikčević, aktuelna predsjednica partije u našoj opštini, jednoglasno je izabrana za nositeljku liste na oktobarskim izborima u Tivtu.

Nikčevićeva je svojim prethodnim radnim angažmanom i aktivnostima, kako kao dugogodišnja direktorica Turističke organizacije Tivat, tako i kao sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti u lokalnoj upravi, dokazala svoju profesionalnost, odgovornost prema poslu i stekla reputaciju žene koja ima razumijevanja, kompromisni pristup i u koju građani imaju povjerenje.

Ona je rođena 1965. godine u Kotoru gdje je i magistrirala na Fakultetu za turizam.

Opštinski odbor DPS Tivat je prihvatio prijedlog Izbornog programa, koji osim naglašene razvojne, ima i opšte društvenu komponentu sa ciljem da Izborni program bude usaglašen sa realnim potrebama građana Tivta.

DPS Tivat dijeli uvjerenje da će predstojeći izbori u Tivtu pokazati zrelost i biti rezultat promišljanja naših građana da jedino jak, reformisani DPS sa ljudima koji su stručni i spremni da rješavaju probleme i koji će pokazati da samo zajedno možemo obezbijediti prosperitet, stabilnost i ekonomski razvoj Tivta.

Takođe, očekuje se dogovor sa potencionalnim koalicionim partnerima koji svoje učešće u koalicionom aranžmanu verifikuju ovih dana, a sa kojima DPS treba da jedinstveno i odlučno odgovori izazovu na lokalnim izborima 23. oktobra.

Poruka je jasna: Zajedno, snažno, pametno – u interesu svih građana Tivta!

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član